2635041236 6955191079 Γαβαλού, Μεσολόγγι b.kaltsis@yahoo.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Kaltsis Aluminium | Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές
Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας


Διαμορφώστε και θωρακίστε το χώρο σας με την χρήση του αλουμινίου και των ποικίλων χρήσεων του. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τεράστιο πλήθος σχεδίων και χρωμάτων που θα αναδείξουν αλλά και θα ασφαλίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αλουμινοκατασκευών άριστης ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως είναι η ALUMINCO και η EUROPA αλλά και η άριστη κατασκευή, οι πιστοποιήσεις μας, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι ταυτότητα και η εγγύηση της επιχείρησή μας.
 

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Κάγκελα Αλουμινίου & INOX
  Ρολά Αλουμινίου
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Εσωτερικές Πόρτες
  Πόρτες Αλουμινίου
  Πτυσσόμενες Πόρτες Ασφαλείας
  Σήτες
 
 
Εσείς απλά παρουσιάστε μας την δική σας ανάγκη και εμείς θα την κάνουμε πράξη με άριστη λεπτομέρεια και ποιότητα. Παρακολουθώντας πάντοτε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας.

Μπορείτε ακόμα, να απευθυνθείτε σε εμάς για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα, κάνοντας οικονομία έως και 30% στη θέρμανση. Όλες οι κατασκευές μας είναι πιστοποιημένες από τους προμηθευτές μας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των κατασκευών που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.