2635041236 6955191079 Γαβαλού, Μεσολόγγι b.kaltsis@yahoo.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Kaltsis Aluminium | Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές
Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας


Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται με κατασκευές σιδήρου και μπορεί να σας προσφέρει κάθε είδους σιδηρουργική εργασία μελετημένη αποκλειστικά για τον δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο.

Χάρη στην πολυετή πείρα και τεχνογνωσία μας στον τομέα του σιδήρου μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα αλλά και στην μοναδική αισθητική κάθε έργου. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.
 

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Κάγκελα Σιδήρου
  Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικές Πέργκολες
  Μεταλλικά Κιόσκια
  Μεταλλικές Ασφάλειες
  Μεταλλικές Πόρτες
  Διάφορες Μεταλλικές Κατασκευές
 
 
Δώστε σχήμα στα όνειρα σας διαμορφώνοντας τον χώρο σας με μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποτελούν μια οικονομική και παράλληλα αξιόλογη επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων ανάλογα με την δική σας ανάγκη.

Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.